E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Rumalaya Gel / Rumalaya Forte Rumalaya Gel / Rumalaya Forte
Acest articol a fost citit de 20895 vizitatoriRumalaya gel și Rumalaya Forte sunt cele mai recente produse aduse pe piața farmaceutică și parafarmaceutică din... Rumalaya Gel / Rumalaya Forte

Acest articol a fost citit de 20896 vizitatori

Rumalaya gel și Rumalaya Forte sunt cele mai recente produse aduse pe piața farmaceutică și parafarmaceutică din România de către firma de naturiste Himalaya.

Rumalaya gel este un produs antiinflamator, analgezic și revulsiv herbomineral – 30 g gel.

Prin efectul antiinflamator și analgezic ameliorează rapid durerea care însoțește afecțiunile articulare și musculare reumatice și posttraumatice. Reduce tumefacția, rigiditatea, îmbunătățește mobilitatea articulară. Are efect revulsiv prin vasodilatație locală, permițănd absorbția profundă și rapidă în țesuturi.

Rumalaya forte este varianta sunt forma de comprimate (60 la număr) .

Prin efectul antiiflamator și analgezic, Rumalaya Forte atenuează durerea asociată afecțiunilor reumatice și posttraumatice (gonartroza, coxartroza, spondiloza, poliartrita reumatoidă, tendinită). Reduce rigiditatea matinală, tumefacția, crește mobilitatea articulațiilor și îmbunătățește calitatea vieții. Utilizarea produsului în cure de 3-6 luni/ an întârzie degradarea cartilajului articular.

Ce mi s-a părut interesant este faptul că spre deosebire de antiiflamatoarele medicamentose obișnuite nu are reacții adverse gastrointestinale (de genul iritație gastrică, ulcerații) sau cardiace (de genul creșterii tensiunii arteriale), fiind un antiiflamator natural.

Cele două produse conțin principii din planta Gaultheria fragrantissima – cu un conținut de 98% salicilat de metil din sursă naturală cu efect revulsiv, antiinflamator. De notat sunt și principiile active din  Boswellia serrata – folosită în medicina indiană pentru efectul său antiinflamator, antiseptic și analgezic. Principiul activ al extractului este acidul boswellic care pe lângă efectul antiiflamator , întârzie degradarea cartilajului articular.

Pareri

  • Elvira

    decembrie 10, 2012 #1 Specialist

    Am inceput sa iau tabletele si a inceput putin sa se simta 🙂 a mai cedat durerea, sa vdm in continuare..

    Răspunde