E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Nu uitati de crema de fata cu protectie! Nu uitati de crema de fata cu protectie!
Acest articol a fost citit de 14247 vizitatoriPractic vara si-a cam intrat in drepturi, chiar daca teoretic suntem inca in ultima luna de primavara.... Nu uitati de crema de fata cu protectie!

Acest articol a fost citit de 14248 vizitatori

Practic vara si-a cam intrat in drepturi, chiar daca teoretic suntem inca in ultima luna de primavara.

Cum spuneam, vara isi face tot mai mult simtita prezenta..temperaturile din termometru tind spre pragul de 30 de grade, iar soarele este pe zi ce trece mai puternic.

De aceea nu trebuie sa neglijam protectia pielii, in special acum in sezonul cald, cand soarele si radiatiile ne sunt mai mult dusmani decat prieteni. Trebuie sa ne preocupam mereu sa aplicam cel putin o data pe zi, o crema cu protectie pentru piele, indiferent de momentul zilei sau de timpul petrecut sub razele soarelui.

Eu vreau sa insist mai mult asupra cremei cu protectie pentru fata.

Astfel, dupa cum spuneam soarele este tot mai puternic, iar tenul nostru pe langa crema hidratanta, nutritiva sau antirid si fondul de ten, este musai sa aplicam si o crema cu protectie pentru fata.

Cremele cu protectie pentru fata sunt foarte diversificate, pentru toate tipurile de ten, iar factorul de protectie poate sa fie foarte ridicat SPF 50, ridicat  SPF 30, mediu SPF 20 sau scazut SPF 10.

Cremele de  fata cu protectie  foarte ridicata  SFP 50.

Protejeaza intr-un procent  foarte mare tenul de razele soarelui si sunt indicate in special persoanelor blonde, cu tenul foarte deschis, persoanelor cu pistrui sau cu probleme de hiperpigmentare (pete) sau persoanelor cu probleme dermatologice ca lentigo actinic, melasma .

Majoritatea firmelor de cosmetice au creme pentru fata cu factor SPF 50. Mai mult, sunt si creme cu SPF 50+ care au adaugate in compozitie si componente antirid .

Iwostin : Iwostin Solecrin Crema cu protectie Solara SPF 50+ :  Protectie UVA, UVB si rezistenta la apa.

Vichy : Vichy Capital Soleil Crema de fata – SPF 50+  :Cu protectie UVA si UVB,

Bioderma – Bioderma Photoderm Max Crema SPF 50+ : Protectie UVA, UVB si rezistenta la apa.

Next page

Pareri

 • Micky-Micky

  mai 13, 2012 #1 Specialist

  Si care ar fi mai indicat, dintre cele enumerate?

  Răspunde

  • Elle

   mai 14, 2012 #2 Specialist

   Eu folosesc de 2 ani, pentru protectia fetei, Vichy Capital Soleil cu SPF 30 si sunt foarte multumita 🙂 ma protejeaza de razele periculoase ale soarelui, imi hidrateaza tenul si ii da un luciu placut.

   Răspunde

%d blogeri au apreciat: