E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

NatalVit IQ –  Vitamine si minerale cu Botosei CADOU NatalVit IQ –  Vitamine si minerale cu Botosei CADOU
Natalvit IQ este cea mai accesibila si complexa combinatie de minerale, vitamine, DHA si EPA dedicate mamei si fatului cu efecte benefice atat in perioada... NatalVit IQ –  Vitamine si minerale cu Botosei CADOU

Natalvit IQ este cea mai accesibila si complexa combinatie de minerale, vitamine, DHA si EPA dedicate mamei si fatului cu efecte benefice atat in perioada preconceptionala, in timpul sarcinii cat si postnatal.

 • Administrarea comprimatelor de Natalvit IQ scade riscul aparitiei malformatiilor congenitale si cel al nasterii premature, reduc simptomatologia asociata primului trimestru de sarcina (greata, varsaturi, ameteli).
 • Adminstrarea capsulelor de Natalvit IQ cu DHA si EPA contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a creierului copilului, coordonarea motorie si dezvoltarea abilitatilor cognitive si a acuitatii vizuale.hyllan-natalvit-iq30

Se prezinta sub forma de folii cu

 • comprimate filmate care au in compozitie vitamine :  A, C, D3, E, Complexul B (vitaminele :B1, B6, B12, acid folic), minerale : calciu, magneziu, fier, zinc, mangan, iod, crom, seleniu
 • si  capsule gelatinoase moi, care au in compozitie DHA (acid docosahexanoeic)  min 200 mg /caps, EPA (acid eicosapentaenoic) min 50 mg /caps si Vitamina E ( D alfa tocoferol acetat)  2 mg /caps

Este recomandata administrarea Natalvit IQ in:

 • Planificare preconceptionala: cu cel putin 1 – 2 luni inainte de conceptie pentru profilaxia eficienta a malformatiilor de tub neural.
 • Sarcina: pentru evitarea carentelor polivitaminice si minerale ce pot cauza serioase perturbari ale organismului matern si/sau sarcinii si starii de bine fetale si pentru dezvoltarea sistemului nervos si acuitatii vizuale a fatului.
 • Postnatal/alaptare: cel putin 1 – 2 luni dupa nastere pentru corectarea deficitelor vitaminice si minerale accentuate/cauzate de procesul nasterii si refacerea optima a organismului matern, precum si pentru a asigura copilului necesarul de acizi grasi esentiali prin intermediul laptelui matern.

Cum se administreaza ?

 • Se recomanda administrarea, la adulti, a cate unui comprimat si a unei capsule pe zi (sau conform recomandarii medicului sau farmacistului). Se administreaza pe cale orala.

NatalVit IQ se gasesc in farmacii cu o pereche de botosei Cadou 🙂

Inca nu exista pareri despre

Poti avea prima parere despre

Pareri

%d blogeri au apreciat: