E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Muscaturile de tantari : Preventie si Tratament Muscaturile de tantari : Preventie si Tratament
Trebuie sa recunostem ca este sezonul lor.. prin parcuri, pe alei, pe marginea lacurilor si mai peste tot, inevitabil dam de ei.. Este vorba... Muscaturile de tantari : Preventie si Tratament

Trebuie sa recunostem ca este sezonul lor.. prin parcuri, pe alei, pe marginea lacurilor si mai peste tot, inevitabil dam de ei..

Este vorba despretantari – acele nesuferite insecte care prin muscatura lor, dau o experienta neplacuta, ce se manifesta printr-o mancarime si o iritatie foarte suparatoare si deranjante (este o reactie a corpului la saliva insectei, care elibereaza histamina).

Ei bine cu ce ne aparam de tantari?  In special in „minunatul” caz in care autoritatile au uitat complet sa deratizeze cartierele?

Pentru preventie exista diverse game de sprayuri, lotiuni si geluri care tin la distanta tantarii.

Un exemplu foarte comercial este gama Autan – care se imparte in:sait 1

 • Autan Familly Care – spray, gel si lotiune – ofera protectie impotriva tantarilor pentru adulti si copii cu varsta peste 2 ani
 • Autan Plus – spray si lotiune – ofera protectie impotriva tantarilor, taunilor si capuselor (alte insecte neprietenoase si foarte periculoase): este indicat pentru adulti si copii cu varsta peste 2 ani.
 • Autan Tropical – spray si lotiune – ofera protectie impotriva tantarilor tropicali, pentru cei care calatoresc in zone tropicale, indicat adultilor si copiilor cu varsta peste 2 ani.

Alt produs care tine la distanta tantarii este :  Farmec – Repelent pentru tantari si insecte – spray ce ofera protectie impotriva tantarilor, capuselor si puricilor pentru adulti si copii cu varsta peste 2 ani.

Dupa cum spuneam mai sus, am enumerat doar produse indicate adultilor si copiilor peste varsta de 2 ani.. Ei bine ce facem cu micutii care nu au implinit inca 2 ani, sau cu bebelusii cu varsta sub 1 an?

Ei bine exista gama Chicco – ZANZA-NO-Antitantari pt sait2

 • Spray Antitantari (indicat de la 3 luni),
 • Gel Antitantari (indicat de la 3 luni),
 • Creion Antitantari (indicat de la 0 luni) si
 • Servetele umede Antitantari (indicate de la 0 luni)

 

Next page

Pareri

 • guturai

  iulie 21, 2015 #1 Specialist

  Datorita extractelor naturale continute de Zanza-no spray anti-tantari, protectia impotriva insectelor devine mult mai sigura si eficienta, fie zi, fie noapte.

  Răspunde

%d blogeri au apreciat: