E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Mig 400 Mig 400
Acest articol a fost citit de 21079 vizitatoriMig 400 este un medicament OTC care se eliberează fără prescripție medicală , cu efect analgezic- antiiflamator... Mig 400

Acest articol a fost citit de 21080 vizitatori

Mig 400 este un medicament OTC care se eliberează fără prescripție medicală , cu efect analgezic- antiiflamator indicat în ameliorarea durerii uşoare până la moderat severe , precum și în scăderea febrei.

Mig 400 este un produs farmaceutic aparut de aproximativ 1 ani pe piața farmaceutică românească, fabricat de firma nemțească Berlin Chemie. Prima impresia generată vis a vis de produs, a fost una indiferentă . Mai apăruse  încă un produs nou care avea în compoziție  ibuprofen, pe lângă multe altele gen : Nurofen,Ibalgin, Modafen, Paduden etc.

Toate bune și frumoase până am luat parte la o prezentare a firmei Berlin Chemie, unde am fost rugați să luăm parte la un mic experiment.

Experimentul consta (il puteți încerca și voi acasă, pentru a vă convinge) în introducerea unui comprimat de Mig 400 într-un pahar transparent cu apă. Veți vedea că în timp de 1 minut după ceas, comprimatul se va dezintegra ! Astfel Mig 400 se dezintegrează în stomac în mai puțin de 1 minut și efectul analgezic-antiinflamator apare în MAXIM 5 minunte.

Acesta este un avantaj, evidențiat prin studii, față de celelalte preparate farmaceutice care au în compoziție ibuprofen gen Nurofen, Ibalgin unde efectul apare cel mai curând în 15 minute.

Pornind de la acest lucru, l-am testat în primul rând pe propria-mi durere de cap și apoi am considerat că este cazul să îl recomand mai departe. Astfel au urmat pacienții, rudele și familia și pot spune că nimeni nu s-a plâns încă de vreo nereușită .

Acest post nu are sub nicio forma caracter de reclama, este doar o recomandare din partea unui farmacist!

 

Inca nu exista pareri despre

Poti avea prima parere despre

Pareri