E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

LAXIT Med – Tratament al constipatiei la adulti si copii peste 6 luni LAXIT Med – Tratament al constipatiei la adulti si copii peste 6 luni
Acest articol a fost citit de 4270 vizitatoriLAXIT Med : este un nou produs Fiterman, foarte eficient in tratamentul simptomatic al constipatiei atat la... LAXIT Med – Tratament al constipatiei la adulti si copii peste 6 luni

Acest articol a fost citit de 4271 vizitatori

LAXIT Med : este un nou produs Fiterman, foarte eficient in tratamentul simptomatic al constipatiei atat la adulti cat si la copii, incepand cu varsta de 6 luni.

Laxit Med este un produs  laxativ sub forma de pulbere pentru solutie orala, ce constine 5 g Macrogol 4000 si care poate fi administrat de catre o larga categorie de pacienti, nu are efecte adverse, este usor de administrat si are numeroase beneficii, printre care:

  • Efectul se instaleaza la 24 de ore de la administrare
  • Nu contine arome
  • Nu contine indulcitori
  • Se poate amesteca cu orice bautura, chira si calda de tipul: ceai, lapte, suc de fructe sau supa. Nu modifica gustul acestora.
  • Nu este iritant al mucoasei digestive precum laxativele antrachinonice
  • Poate fi administrat in conditii de siguranta atat la sugari cat si la pacientii varstnici
  • Un lucru foarte important : poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare
  • Nu produce toleranta

Cum se administreaza?

Copii : 6luni-1 an : 1 plic pe zi

1-4 ani : 1 plic de 1-2 ori pe zi

4-8 ani: 2-3 plicuri pe zi

peste 8 ani : 2 plicuri de 1-2 ori pe zi

Adulti : 2 plicuri de 1-3 ori pe zi, in functie de raspunsul individual. Pentru obtinerea unui efect mai rapid, o doza de 4 plicuri poate fi luata in administrare unica. In cazul utilizarii prelungite, doza poate fi redusa la 2 plicuri de 1-2 ori pe zi, administrate in zile alternative (ex: intr-o zi se pot administra 2 plicuri, de preferinta seara inainte de culcare, iar in urmatoarea zi se pot administra 2 plicuri in intervalul dintre micul dejun si pranz si 2 plicuri seara inainte de culcare).

Inca nu exista pareri despre laxid med

Poti avea prima parere despre laxid med

Pareri

%d blogeri au apreciat: