E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Ibalgin Junior Sirop : Calmeaza febra si durerea juniorilor Ibalgin Junior Sirop : Calmeaza febra si durerea juniorilor
Acest articol a fost citit de 4278 vizitatoriIbalgin Junior Suspensie orala  este un produs relativ nou in farmacii, pe care in mod sigur l-ati... Ibalgin Junior Sirop : Calmeaza febra si durerea juniorilor

Acest articol a fost citit de 4279 vizitatori

Ibalgin Junior Suspensie orala  este un produs relativ nou in farmacii, pe care in mod sigur l-ati vazut in reclamele TV.

Daca pana acum varianta Zentiva pentru copii era siropul Algin Baby (initial si el s-a numit Ibalgin), acum s-au gandit si la copiii mai mari, carora pentru un tratament complet le trebuia mai mult de un flacon de Algin Baby. Astfel ca au scos pe piata farmaceutica : Ibalgin Junior Suspensie Orala  indicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani.

Ibalgin Junior Suspensie Orala : este un produs OTC, adica nu intra pe lista medicamentelor gratuite sau compensate si se elibereaza fara prescriptie medicala.

Ibalgin Junior Suspensie Orala este folosit în tratamentul simptomatic de scurtă durată al: febrei si durerii de intensitate uşoară până la moderată, inclusiv dureri de cap şi dureri dentare. Ibalgin Junior Suspensie Orala începe să acţioneze în 15 minute şi scade febra la copii pe o perioadă de până la 8 ore.

Doza recomandată pentru durere şi febră:

Vârsta copilului (Greutatea)

  • 6 – 9 ani (20-29 kg) : 5 ml (200 mg de ibuprofen) de 3 ori
  • 9– 12 ani (30-40 kg) : 7,5 ml (300 mg de ibuprofen) de 3 ori
  • Dozele trebuie administrate la intervale de aproximativ 6-8 ore.
  • Nu se recomandă utilizarea la copii cu vârsta sub 6 ani sau cu greutatea sub 20 kg.

Inca nu exista pareri despre

Poti avea prima parere despre

Pareri