E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Gama GinkoPrim diversificată Gama GinkoPrim diversificată
Acest articol a fost citit de 8386 vizitatoriGinkoPrim și GinkoPrim Max sunt două dintre produsele Walmark indicate pentru îmbunătățirea circulației la nivel central și... Gama GinkoPrim diversificată

Acest articol a fost citit de 8387 vizitatori

GinkoPrim și GinkoPrim Max sunt două dintre produsele Walmark indicate pentru îmbunătățirea circulației la nivel central și periferic și pentru creșterea capacității de concentrare , memorare. Acestea au în compoziție Extract natural de Gingko biloba (40 mg GinkoPrim și 60 mg GinkoPrim Max) și Magneziu (150 mg).

Se administrează 1 comprimat înainte de masa principală.

Alături de GinkoPrim și GinkoPrim Max, Walmark a introdus de curând pe piața farmaceutică două noi produse: GinkoPrim Smart și GinkoPrim Hot.

Să le luam pe rând :

GinkoPrim SmartPentru o concentrare și o memorie mai bună la orice vârstă

GinkoPrim Smart conține 3 substanțe active : ginkgo biloba, DMAE  și magneziu.

Acesta conține 60 mg extract standardizat din frunze de ginkgo biloba. Extractul de ginkgo biloba sprijină circulația venoasă, circulația periferică din creier, ce este în special utilă ochilor(ajută la o mai bună irigare cu sânge a ochilor și la prevenirea proceselor degenerative care apar odată cu vârsta și la nivel ocular) și urechilor (ajută la reducerea intensității și frecvenței zgomotelor în urechi). Ginkgo Biloba sprijină funcția cognitivă, performanța intelectuală și asigură o stare de bine odată cu trecerea anilor.

Dimetilaminoetanol(DMAE)- o substanță înrudită cu colina care sprijină intelectul.

Când este util să luați GinkoPrim Smart : când aveți dificultăți de concentrare sau probleme cu memoria de scurtă sau lungă durată, probleme ce apar odată cu înaintarea în vârstă; când aveți probleme de microcirculație sangvină; când sunteți extenuat psihic sau când aveți stări de anxietate.

Se administrează o tabletă zilnic, de preferat după masă.

GinkoPrim HOTPentru o circulație periferică mai bună și efect de încălzire corporală.

GinkoPrim HOT  conține 3 substanțe active : ginkgo biloba,capsaicină și magneziu.

Capsaicina este substanța activă din ardeiul iute. Această substanță inodoră și incoloră nu poate fi găsită în altă plantă, animal sau mineral. În plus, aceasta își păstrează calitățile în ciuda trecerii timpului, gătirii sau înghețării. Capsaicina produce o senzație de încălzire în toate țesuturile cu care vine în contact și este des folosită pentru gustul său iute. Capsaicina este un agent producător de căldură, ceea ce înseamnă că intensifică termogeneza(producția fiziologică de căldură) contribuind la reducerea efectului de mâini și picioare reci. Ca antioxidant, contribuie la reducerea efectelor oxidative, resposabile de îmbătrânire.

Next page

Inca nu exista pareri despre

Poti avea prima parere despre

Pareri