E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cum tratam indigestia de Sarbatori ? Cum tratam indigestia de Sarbatori ?
Acest articol a fost citit de 20287 vizitatoriCum tratam indigestia de Sarbatori ? Tot romanul, se pregateste constiincios pentru Sarbatorile Pascale, care mai de... Cum tratam indigestia de Sarbatori ?

Acest articol a fost citit de 20288 vizitatori

Cum tratam indigestia de Sarbatori ?

Tot romanul, se pregateste constiincios pentru Sarbatorile Pascale, care mai de care cu bucate alese si bine pregatite. Hypermarketurile sunt de cateva zile, pline pana la refuz, de romani dornici(si putin exagerati, trebuie sa recunoastem) sa cumpere cat mai multa mancare, de parca vine cel putin sfarsitul lumii.

Astfel, dupa zile pline de festin, de multe feluri de mancaruri in combinatii interzise (gen miel, drob si pasca- un exemplu bun de indigestie sigura)si asezonate cu bauturi carbogazoase si/sau alcoolice, se ajunge inevitabil la indigestii si disconfort gastro-intestinal.

Afla ce alte medicamente trebuie sa nu lipseasca din casa, de sarbatori.

Pentru cei gurmanzi sau pentru cei care se stiu cu probleme gastro-intestinale nu trebuie sa le lipseasa din casa suplimentele cu enzime digestive. Enzimele digestive ajuta realizarea digestiei si ne feresc de problemele gastrice datorate exceselor alimentare.

Astfel in timpul mesei copioase  sau imediat dupa masa, se poate administra : TrifermentDigenzym ForteBil PlusMezym ForteTryEnzymesOx BillSanyzme sirop (acest produs este indicat si copiilor : Sugari (pana la varsta de un an) : 8-15 picaturi de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese/Copii : o lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese /Adulti : o lingura (15 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese. )

Daca bucatele au fost imbietoare si am uitat de administrarea enzimelor digestive si deja s-a instalat indigestia, va trebui sa suportam manifestarile ei, sau  sa incercam sa combatem simptomele ei, prin administrarea de  medicamente specifice.

Printre manifestari enumeram : arsurile la nivelul abdomenul superior (popular- capul pieptului); pentru acest simptom putem administra un medicament antiacid, care neutralizeaza sucul gastric in exces, de exemplu Rennie, Dicarbocalm, Antacid, Gaviscon (comprimate masticabile sau sirop), Maalox (comprimate masticabile sau sirop), Almagel sirop.

Next page

Inca nu exista pareri despre

Poti avea prima parere despre

Pareri