E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cum se administreaza Tantum Verde in functie de varsta Cum se administreaza Tantum Verde in functie de varsta
Acest articol a fost citit de 34952 vizitatoriGama Tantum Verde cuprinde : Tantum Verde Comprimate pentru supt, Tantum  Lemon Comprimate pentru supt cu aroma de... Cum se administreaza Tantum Verde in functie de varsta

Acest articol a fost citit de 34953 vizitatori

Gama Tantum Verde cuprinde : Tantum Verde Comprimate pentru supt, Tantum  Lemon Comprimate pentru supt cu aroma de lamaie, Tantum Verde Spray 0,15Pentru Copii, Tantum Verde 0,3Pentru Adulti si Tantum Verde  Apa De Gura.

Acestea au in compozitie substanta numita benzidamina. Aceasta actioneaza pe 4 planuri :  ca antiinflamator, antiseptic, analgezic si usor anestezic local cu o buna penetrare in tesuturile oro-faringiene.

Indicatii Tantum Verde : Inflamatii oro-faringiene: faringita, amigdalita, gingivita, stomatita, parodontopatii, leziuni ale mucoasei bucale de diferite etiologii (proteze, iradieri, manevre stomatologice).

Comprimatele pentru supt Tantum Verde si Tantum Lemon sunt indicate adultilor si copiilor peste 12 ani : 1 comprimat de 3 ori pe zi- nu se consuma lichide sau alimente timp de 30 minute dupa fiecare pastila.

Spray-ul Tantum Verde 0,15% – este indicat sa se administreze copiilor incepand cu greutate de 4 kilograme  – 1 puf de 2-6 ori pe zi (Doza pentru copii se calculeaza in functie de greutate 1 puf la 4 kilograme de 2-4 ori pe zi).

Spray-ul Tantum Verde 0,3% este indicat adultilor si copiilor peste 12 ani : 2-4 pufuri de 2-6 ori pe zi.

Pareri

  • Elle

    iunie 20, 2015 #1 Specialist

    Un produs foarte eficient 🙂

    Răspunde