E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cocculine – Ideal pentru răul de mișcare Cocculine – Ideal pentru răul de mișcare
Cocculine este un produs homeopat indicat în răul de mișcare. Dincolo de controversele legate de produsele homeopate, eu personal,  în dublă calitate de farmacist... Cocculine – Ideal pentru răul de mișcare

Cocculine este un produs homeopat indicat în răul de mișcare.

Dincolo de controversele legate de produsele homeopate, eu personal,  în dublă calitate de farmacist și pacient care a folosit în nenumărate rânduri produsu l(cu rezultate foarte bune), vă recomand cu toată căldura Cocculine.

Dintotdeauna m-am confruntat cu problema răului de mișcare, fie că era vorba de mașină, autocar, vapor etc. Mai mereu am folosit
antiemeticele clasice..Emetiralul (când se farbrica, în vremea lui de glorie), apoi Emetostop-ul..Pe lângă efectul de sedare ușoară, obțineam o ușoră ameliorare a senzației de rău de mișcare.

Acum doi ani, înainte de a pleca în concediu, mi-am achiziționat din farmacie Cocculine. Urma un drum lung și complicat cu mașina, apoi cu ferribot-ul. Mi-am administrat conform prospectului, două comprimate înainte de plecarea la drum și încă două comprimate pe drum. Vă pot spune că nu am avut absolut nicio problemă, am și uitat de problema răului de mișcare.

Anul următor, am repetat isprava 🙂 tot cu aceleași rezultate pozitive 🙂

Se administrează profilactic: 2 comprimate de 3 ori pe zi, în ajunul și în ziua călătoriei; curativ : 2 comprimate odată; max. 6 cpr./zi. Comprimatele se dizolva in gură (nu se inghit). La copii sub 6 ani se administrează după dizolvare în apă.

 

Pareri

  • guturai

    iunie 16, 2015 #1 Specialist

    Eu il folosesc cu succes pentru baietelul meu de 3 ani cu care nu puteam pleca de acasa. Dupa jumatate de ora acuza dureri de burtica si in scurt timp voma.

    Răspunde