E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Canespor cremă 10mg / g Canespor cremă 10mg / g
Acest articol a fost citit de 18860 vizitatoriCanespor Cremă 1. Ce este Canespor Cremă și pentru ce se utilizează ? Canespor Cremă este un... Canespor cremă 10mg / g

Acest articol a fost citit de 18861 vizitatori

Canespor Cremă

1. Ce este Canespor Cremă și pentru ce se utilizează ?

Canespor Cremă este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infecțiilor fungice cutanate. Bifonazolul, substanța activă din Canespor cremă, penetrează straturile afectate ale pielii și atacă fungii. De asemenea, are efect antiiflamator.

Canespor cremă este un medicament pentru infecțiile fungice(micoze) cutanate cauzate de dermatofiți, levuri, mucegaiuri și alte microorganisme precum Malassezia furfur și pentru infecții cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.

Acestea includ infecții fungice ale picioarelor și mâinilor (tinea pedis, tinea manuum), infecții fungice ale pielii și ale pliurilor pielii (tinea corporis, tinea inguinalis), pitiriazis versicolor (infecție fungică provocată de Malassezia furfur), eritrasma (o afecțiune cutanată cauzată de Corynebacterium minutissimum); infecții superficiale cu Candida.

2. Înainte să utilizați Canespor Cremă

Canespor cremă nu trebuie utilizat

Dacă sunteți hipersensibil (alergic) la substanța activă bifonazol sau orice alt excipient al produsului.

Aveți grijă deosebită când utilizați Canespor cremă 

Evitați ca produsul Canespor cremă să intre în contact cu ochii.

Copii

Canespor cremă trebuie administrat nou-născuților numai sub supraveghere medicală.

Atenționări speciale

În cazul administrării la nivelul unor zone cutanate întinse la copii sau la sugari (datorită raportului suprafață corporală/ greutate și datorită efectului oclusiv al scutecelor), se recomandă prudență datorită riscului potențial de toxicitate hepatică.

Sarcina și alăptare

Datele preclinice de siguranță și datele farmacocinetice nu dau nicio indicație că se pot anticipa reacții adverse la mamă sau făt atunci când bifonazolul este utilizat în timpul sarcinii. În primele 3 luni de sarcină nu este recomandată utilizarea bifonazolului, iar în celelalte luni de sarcină medicamentul poate fi utilizat doar dacă este absolut necesar, după analiza raportului risc fetal/beneficiu matern.

Dacă alăptați, nu trebuie să aplicați bifonazol în zona sânilor.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Produsul nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Next page

Pareri

 • Mariana Bulgaru

  martie 21, 2012 #1 Specialist

  As vrea sa stiu daca se poate comanda produsul acasa sau se cumpara doar din farmacii si care e pretul cremei CANESPOR, dar si al setului. Multumesc

  Răspunde

  • Elle

   martie 26, 2012 #2 Specialist

   Da produsele se gasesc atat in farmacii, dar si pe internet in cadrul farmaciilor online, insa in acest caz trebuie sa platiti taxa de transport.
   In farmacii, pretul cremei Canespor se situeaza intre 24 lei si 31 de lei in functie de farmacie si de adaosul practicat de aceasta. Iar Canespor onichoset costa intre 120 si 147 lei.
   Cu multa placere!

   Răspunde